Pilav Satarak Ne Kadar Kazanırım?

13-05-2022 18:02
Pilav Satarak Ne Kadar Kazanırım?

Günümüzde hala populeritesini koruyan ve geleneksel tatların başında gelen pilav, sokak lezzetleri içerisinde de vazgeçilmez niteliğini korumaktadır. Yıllardır hedef kitlesini sabit tutan bu lezzet nohutlu pilav, tavuklu pilav vb. şekilde müşterisiyle buluşmaktadır. 

Pilav arabası ile günün her saati satış gerçekleştirebilir; her yaştan kitleye hitap edebilirsiniz. Üstelik pilav satışı yaparak yüksek ciro elde edebileceğiniz alanların sayısı da oldukça fazladır. Çok sayıda müdavimi olan lezzet pilav, seyyar yiyecek kültürünün de bayrağını taşıyan lezzetleden bir tanesidir.

Pilav Satışı Yapmak İçin Hangi Malzemelere İhtiyaç Var?

Pilav satışı, seyyar yiyecekler arasında en az malzemeye ihtiyaç duyacağınız yiyeceklerden biridir. Seyyar pilav satışı gerçekleştirmek için bir seyyar pilav arabası ve pilav tezgahı sizin için yeterli olacaktır. Bu aşamada araç tercihinizi, tüplü pilav arabasından yana kullanmanız, maddiyat ve vakit yönünden size uzun ve kısa vadede kazanç sağlayacaktır.

Seyyar Pilav Arabası

Herkes tarafından sevilen lezzet pilavın sokaklara taşınmasını ve hemen her yerde müdavimleri ile buluşmasını sağlayan unsur pilav arabası, içinde bulunan küçük tüp sayesinde ürünün sürekli olarak sıcak kalmasını da sağlamaktadır. Standart ölçülerinin yanında ihtiyacınıza uygun ölçülerde tasarlatabileceğiniz pilav arabaları ile bir çok alanda satış yapabilirsiniz.

Pirinç

Pilavın ana malzemesi olan pirincin kalitesi pilavı çok yakından etkileyecektir. İri taneli pirinçler çok daha iyi pişmesi ile birlikte pilavın kalitesini de arttıracaktır. 

Pilav Arabası ile Satış Yapmak

Pilav arabası ile satış yapmak için ihtiyacınız olan malzemelerin minimalistliğine değindikten sonra; pilav arabası ile satış yapmanın size sağlayacağı imkanlardan biraz bahsedelim. Pilav, Türkiye sınırlarında en çok rağbet gören yiyeceklerden biri olması nedeniyle lokantalar ve mutfaklar ile sınırlandırılmamış, sokaklara taşmıştır. Hızlıca tüketiliyor olması ve doyurucu özelliği ile iş giriş çıkışları gibi yetişme telaşında olan insanların uğrak mekanı haline gelebilme potansiyelinde olan seyyar pilav arabaları, giderinin çok üstünde bir gelire sahip olabilmektedir. Seyyar pilav arabaları, tasarımlarından dolayı pilav ile birçok alternatif lezzeti bir araya getirerek satış gerçekleştirme imkanını da size sunmaktadır.

 

Pilav Nerede Satılır?

Nitelikli pilav satışı için öncelikle insanların rahatça yürüyüş için sıklıkla tercih ettikleri, araçların rahatlıkla durabileceği alanlar tercih edilmelidir. Bunun dışında insanların ecele ederek bir şeyler atıştırmak istediği alanları tespit edebilir. satışlarınızı bu alanlarda da gerçekleştirebilirsiniz. Tek tek değinmek gerekirse, bir pilavcı olarak satış yapabileceğiniz bazı alanlar aşağıda belirtiliği şekilde listelenebilir.

  • Yürüyüş Alanları
  • İş Merkezlerinin Yoğun Olduğu Alanlar
  • Çocuk Parkları
  • Okul Giriş Çıkışları
  • İşlek Caddeler
  • Otobüs Durakları

Bunun yanında, caddeler ve sahillerde saat farkı olmaksızın pilav satışı gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Pilav Satışı ile Ne Kadar Para Kazanabilirsiniz?

Pilav satışı yaparak gelir elde eden kişilerin günlük satış miktarı, kazançlarını belirleyen en önemli unsur olacaktır. Pilav fiyatları tabak başına içecek ile birlikte 5 TL – 10 TL arasında bir fiyata müşteri bulmaktadır.

Günlük ortalama 50 – 60 tabak pilav satan bir seyyar satıcının, aylık ortalama 10.000 TL gibi bir gelir elde etmesi ile birlikte, bu rakam satılan pilavın tabak sayısına, bir tabak pilavın fiyatına göre de değişiklik gösterecektir.

 

Pilav Satışı Gelir Tablosu

Gelin "Pilav satarak satarak ne kadar kazanırım?” sorunuza yanıt bulalım.

Porsiyon Tabak Fiyatı Ort.

Ort. Günlük Satış

Gelir

8 TL

55

Ort. Aylık Gelir:

13.200

 

Cemko Metal ile Başlangıç Maliyet Tablosu

Pilav Arabası

Pilav Tezgahı

Total

Ort. 5.500 TL

0 TL (Pilav Arabası İçerisinde)

5.500 TL

Seyyar yiyeceklerin başında gelen pilav, lezzeti ve doyurucu özelliği ile günümüzde hala tercih edilmeye devam etmektedir. Siz de bu lezzeti alıcıs ile buluşturmak istiyor, pilav satışı yaparak yüksek cirolar elde etmek istiyorsanız Cemko Metal’den 60 ay garanti ve ücretsiz kargo fırsatı ile pilav arabası temin edebilirsiniz. 

 

Detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için Pilav Arabası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.