Mısır Satarak Ne Kadar Kazanırım?

06-05-2022 13:17
Mısır Satarak Ne Kadar Kazanırım?

Mevsim ve yer gözetmeksizin, yılın tüm zamanlarında ve her yerde satışı mümkün olan mısırın; hedef kitlesinin yaş aralığı da oldukça geniştir. Her yaş kesiminden insanın damak zevkine hitap eden bu eşsiz lezzet; bardakta mısır, közde mısır ve süt mısır olarak cadde ve sahillerde karşımıza çıkabilir.Her mevsim satışının mümkün olmasının yanı sıra yaz aylarında sokaklara ayrı bir coşku katan mısır arabaları, ekstra ilgi görmektedir. 

Bu denli ilgi gören bir yiyecek, haliyle seyyar satıcıların tezgahlarının da gözdesi haline gelmiştir. Siz de mısır arabası ile mısır satıcılığı yapmak istiyor ve kafanızda sürekli dönen "Mısırcı ne kadar kazanır?” sorusuna yanıt bulamıyorsanız; sizler için hazırladığımız, bardak mısır, közde mısır ve süt mısır satışı yapmanın maliyeti ve elde edeceğiniz kar hakkında bilgilendirici nitelikte olan blogumuzun devamını okuyabilirsiniz.

Mısır Satışı İçin Hangi Malzemelere İhtiyaç Var?

  • Mısır Arabası

Mısırın hazırlanması için gerekli olan tüm araç gereç ve malzemeleri taşımaya yarayan; mısır satışını kolay hale getirerek sokaklara taşıyan; mısır sektörünün en olmazsa olmaz unsurudur. Satış kapasitesine göre boyut seçimi yapabileceğiniz ve arayışınıza uygun boyutlarda mısır arabası seçimi yapabileceğiniz mısır arabaları; taşınabilir özelliktedir.

  • Mısır Kazanı 

Mısırın, haşlanması için yerleştirildiği mısır kazanları ile mısır satışının en önemli adıı atılmış olunur. Elektrikli ve tüplü olarak çalışabilen mısır kazanlarının büyüklüğü; mısırcı arabasının büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte satış kapasitesini etkileyen en önemli unsurdur.

  • Mısır Tezgahı

Mısırın hazırlanma işleminin gerçekleşeceği; mısır kazanının ve diğer malzemelerin yerleştirilmesi adına bölümlere sahip olan, mısır arabasının üzerinde bulunan bölümdür.

Mısır Arabası İle Satış Yapmak

Mısır arabası ile satış yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler; satışını gerçekleştirebileceğiniz mısır çeşitleri vb. konular ile sektörü tanıdıktan sonra; gelin blogumuzun asıl meselesi olan "Mısır satarak ne kadar kazanırım?” konusuna gelelim. Ülkemizde 4 mevsim büyük ilgi gören mısırın, satışını gerçekleştirerek kendi işinizin patronu olmak mümkün. Üstelik çok düşük bir maliyet harcaması yaparak… Sadece etrafa yayılan kokusu sayesinde bile yüksek satış ihtimali sağlayan mısırın; közde, süt ve bardakta sunulan çeşitlerinin çokça müptelası vardır. Mevsimsel bir yiyecek olmaması ve tüm yaş gruplarına hitap etmesi nedeniyle modası hiç geçmeyen ve her zaman kendine müşteri bulan mısırın; insanların uğradığı her alanda satış imkanı bulunmaktadır. Gezerek satış yapma özgürlüğünü sizlere tanıyan mısır arabası ve mısırların pişmesi adına ihtiyacınız olacak mısır kazanı dışında bir sermaye gerektirmeyen bu cazip ürünün; harcamalarınızın aksine size oldukça yüksek bir gelir sağlayacağı konusunda sizi temin ederiz. 

Mısır satışlarınızın artması için mısır arabanızı nereye sürmenizi ve nerede satış yapmanızın fayda sağlayacağını öğrenmek için blogumuzun devamını okuyabilirsiniz. 

Nerede Mısır Satılır?

Mısır sektörü ile ilgili her şeyi öğrendiniz ve sektöre adım atmak için gerekli tüm malzemeleri temin ettiniz. Peki satış işlemini nerede gerçekleştireceksiniz? Mısır satışı yapmanın en önemli adımlarından biri satışın nerede gerçekleşeceğinin planlanmasıdır. Geniş hedef kitlesi ve talep oranı ile her yerde satış imkanı sunan mısırın; satışının bazı belirli bölgelerde gerçekleşmesi satışı iki katına çıkarabilir. Gelin hedef kitle açısından mısır satışı yapmanın avantaj sağlayacağı yerleri listeleyelim.

  • İşlek Caddeler
  • Canlı Ara Sokaklar
  • Parklar
  • Sahil Kenarları
  • Okul Çevresi
  • AVM
  • İşlek Bir Dükkan Önü (Kiralanması şartı ile) 

 

Satış yapacağınız bölgeye ve müşterinizin yaş kitlesine göre közde mısır, süt mısır veya bardakta mısır satışını tercih edebilirsiniz. Birden fazla hedef kitleyi aynı anda barındıran bölgeler için ise koçan mısır ve bardakta mısır arabası tercih ederek müşteri portföyünüzü geniş tutabilirsiniz. Bunun dışında popcorn + mısır, hot dog + mısır, çubukta patates + mısır vb. mısır arabalarını tercih ederek, birden fazla ürün satışını aynı anda gerçekleştirerek daha yüksek ciro elde etmeniz de Cemko Mısır Arabaları ile mümkün.

Mısır Satışı Gelir Tablosu

Mısır satışı için gerekli malzemeler, nerede mısır satışı yapılabileceği vb. konulara değindikten sonra, gelin o aklınızdaki "Mısır satarak kaç para kazanırım?” sorusuna yanıt bulalım.

Mısır Fiyatı

Satış

Total

10 TL

1 saat = 8 satış

7 saat (Günde) = 56 satış

1 Günlük Olası Satış Cirosu= 560 TL



Ort. Aylık Gelir:

11.200 TL

 

Cemko Metal ile Başlangıç Maliyet Tablosu

Mısır Arabası

Mısır Tezgahı

Mısır Kazanı

TOTAL

5.000 TL’den Başlayan Fiyatlarla

0 TL (Hediye)

0 TL (Hediye)

10.000

 

Sokak lezzeti dendiğinde ilk akla gelen, hem geleneksel hem modern damak zevkine hitap eden bu eşsiz tat ile siz de kendi işinizi kurarak; kendinize düşük maliyetle yüksek gelir kapısı açabilirsiniz. 

 

Bu eşsiz sektöre adım atmak için Cemko Metal’i tercih ettiğiniz takdirde mısır kazanı vb. ihtiyacınız olan ürünler, mısır arabası ile birlikte 24 ay ürün garantisi eşliğinde; piyasadan uygun fiyatlar ve yüksek oranda taksit fırsatları ile sizlerle olacaktır.

 

En Çok Satan Mısır Arabası Modellerimizi inceleyebilirsiniz;

Detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için Mısır Arabası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.