Çubukta Patates Satarak Ne Kadar Kazanırım?

25-04-2022 14:50
Çubukta Patates Satarak Ne Kadar Kazanırım?

Oldukça lezzetli ve besleyici bir sebze olan patates çoğu insan tarafından sevilmektedir. Çeşitli sunumlarla yenilen patates, modern bir sunumla birleşerek çubukta satılmaya başlandı. Çubukta patates, oldukça sevilen bir sokak lezzetidir. Herkes tarafından sevilen çubukta patatesi, satışını yaparak işletme kurabilirsiniz. Bu yazımızda çubukta patates satarak ne kadar kazanabileceğinizden bahsettik. Keyifli okumalar dileriz. 

Çubukta Patates Satmak İçin Hangi Malzemeler Gerekli?

Satış yoğunluğu sebebiyle hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanabilen çubukta patates, herkes için kolay ve zahmetsiz bir alternatif sunar. Gerekli aparat ve malzemelere sahip olan kişiler, çubukta patatesi kolayca hazırlayabilirler. Bu özellik sayesinde çubukta patatesin satışları, hazırlık süreci kadar kısa bir süre içinde gerçekleşebilir. Zamandan tasarruf ederek karda olmanızı sağlayan çubukta patates malzemelerine gelin birlikte göz atalım.

Çubukta Patates Baharatları

Çubukta patatesi lezzetli hale getiren en önemli faktörlerden biri ise baharatlarıdır. Çubukta patates baharatı, cajun, taco, köri ve ithal meksika baharatının karışımından oluşmaktadır. Bu baharatlar sayesinde çubukta patates çok daha lezzetli bir hale gelmektedir.

Çubukta Patates Çubukları

Çubukta patatesi çubukta patates yapan özel çubuklar; yanmaz, kolay kırılmaz, yağ çekmez ve sivri uç özelliklerine sahiptir. Bu çubuklar sayesinde, güzel ve farklı bir sunum hazırlayarak müşterilerinize sunabilirsiniz.

Çubukta Patates Fritözü

Kolay ve kıvamında çubukta patatesler elde etmek adına işimizi kolaylaştıran çubukta patates fritözleri, en az 3 patates kapasiteli olurlar. Böylece seri üretim yapmanız oldukça kolay olacaktır.

Çubukta Patates Makineleri

Çubukta patates makineleri ile patatese hızlı ve kolay şekilde spiral şekil verebilirsiniz. Bu yöntemle, özgün ve çekici sunumlar elde edebilir ve müşterilerinizin ilgisini çekme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Çubukta Patates Arabası ile Satış Yapmak

Sokak atıştırmalıkları denince akla gelen aperatif yiyeceklerin en büyük özelliği hızlı ve pratik şekilde tüketiliyor olmasıdır. Hem lezzetli hem hem pratik oluşuyla geniş bir kesime hitap eden patates kızartması, şimdilerde çubukta patates olarak karşımıza çıkıyor. Çubukta patates müşteriyi, çok sevdiği patates kızartması lezzeti ile buluştururken, aynı zamanda seyyar araçlardan temin edilmesi özelliği ile vakit kazandırıyor. 

Hedef kitlenin geniş olması nedeniyle; çubukta patates arabaları ile sokaklarda, parklarda, sahilde vb. bir çok alanda satış yapabilmeniz mümkündür.

Bu çokça rağbet gören yeni lezzet çubukta patatesi müşterinizle buluşturmak; sokakta atıştırmalık trendini yakalamak istiyorsanız hemen bir çubukta patates arabası sahibi olabilirsiniz. 

İçeriğinde çubukta patates malzemelerini de bulunduran Cemko çubukta patates arabaları ile siz de sektöre hızlı ve etkili bir giriş yapabilir; sokak lezzetlerindeki yeni trendi yakalama imkanı bulabilirsiniz. 

Sektöründe öncü firma Cemko Metal’den çubukta patates arabası veya çubukta patates malzemeleri temin etmek isterseniz, web sitesini ziyaret edebilir; uygun fiyatlarla kaliteli alışveriş yapabilirsiniz.

Çubukta Patates Nerede Satılır?

Spesifik yaş aralığı içeren bir hedef kitleye sahip olmadığı için, hemen her yerde satışa müsait olan çubukta patates, oldukça rağbet gören bir üründür. Seyyar araçlar sayesinde istenilen her alanda satış yapma özgürlüğü barındıran çubukta patatesin aperatif ve doyurucu bir lezzet olması da gördüğü talebi etkilemektedir. Çubukta patates satışı yaparak kar elde edebileceğiniz bazı yerler, aşağıda sıralandığı gibidir.

  • Lunapark

  • Sahil

  • Çocuk Parkları

  • Okul / Dershane çıkışları

  • Otobüs Durakları

  • Festivaller

Çubukta Patates Satışı Yaparak Ne Kadar Kazanılır?

Sokak lezzetlerinin yeni trendi haline gelen çubukta patates, rakip yiyecek ürünlerini eleyerek seyyar araçlarda kendine sıkça yer edinmeyi başardı. Özel bir çubuk ve baharatlar eşliğinde sevenleri ile buluşan çubukta patatesin, gördüğü rağbete oranla yatırım maliyeti de oldukça düşük. Gelin Çubukta patates için ihtiyacımız olan malzemelerin ve seyyar aracın maliyetine birlikte göz atalım.

Çubukta Patates satışı için ihtiyacınız olan öncelikli unsur çubukta patates arabasıdır. Çubukta patates arabası, içerisinde bulundurduğu çubukta patates malzemeleri ile zamandan ve nakitten kar etmenizi sağlamaktadır. Otomatik ve manuel olmak üzere iki çeşidi bulunan çubukta patates arabasının ortalama fiyatı 14.000 TL civarıdır. Çubukta patates makinesi 1100 TL, fritöz seti 2600 TLdir. Çubukta patates malzemeleri ile birlikte (çubukta patates çubuğu - ort. 600 tl, çubukta patates baharatı ort. 300 TL; bir çuval [ortalama 20 kg] patates ort. 500 TL) çubukta patates sektörüne girişte ilk ay için ortalama 20.000 tl masraf yaparsınız. İlk ay sonrasında aylık ortalama 3.000 TL bir gidere sahip olmanıza neden olacak sektörün aylık geliri ise ortalama 34.000 TL’dir.

Kafanızda dönen "Çubukta patates satarak ne kadar kazanırım?” sorusuna yanıt verecek tablo aşağıda belirtildiği gibidir.

Cemko Matal ile Başlangıç Maliyeti

Çubukta Patates Arabası

14.000 TL (makine, fritöz ve vergi dahil)

Çubukta Patates Çubuğu 

600 TL

Çubukta Patates Baharatı

300 TL

Bir Çuval (20 kg civarı) Patates

500 TL

TOTAL

15.400

*Fiyatlar ortalama olarak verilmiştir.

Aylık Gider Tablosu

Çubukta Patates Çubuğu

600 TL 

Çubukta Patates Baharatı

300 TL 

Bir Çuval (20 kg civarı) Patates

500 TL

TOTAL

1400 TL

Aylık Gelir Tablosu

Çubukta Patates Fiyatı

Çubukta Patates Arabası Üretim Kapasitesi ile Günlük/ Aylık Ort. Gelir Tablosu

Lunapark

40 TL

1 saat = 6 satış

7 saat (Günde) = 42 satış

1 Günlük Olası Satış Cirosu= 1680 TL

Ort. Aylık Gelir: 33.600 TL 

Sahil

40 TL

1 saat = 10 satış

7 saat (Günde) = 70 satış

Bir Günlük Olası Satış Cirosu= 2800 TL

Ort. Aylık Gelir: 56.600 TL 

Çocuk Parkı

40 TL

1 saat = 4 satış

7 saat = 28 satış

Bir Günlük Olası Satış Cirosu= 1120 TL

Ort. Aylık Gelir: 22.400 TL 

Okul / Dershane Çıkışları

30 TL

1 saat = 9 satış

2 saat = 18 satış

Bir Günlük Olası Satış Cirosu= 540 TL

Ort. Aylık Gelir: 10.800 TL




 
Siz de sokakların yeni gözdesi olan bu sektöre adım atarak kar elde etmek isterseniz; Cemko Metal üzerinden çubukta patates arabası ve çubukta patates araç gereçlerine sahip olabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanımına özen gösterilerek üretilen çubukta patates arabaları ve çubukta patates makineleri 5 yıl garanti süresi sunmasının yanı sıra ürünlerimizin gönderimi ücretsiz kargo ile sağlanmaktadır. Detaylı bilgi alışveriş için çubukta patates sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.