Simit Arabası ile Günün Her Saati Satış Yapmanın Avantajını Yaşayın!

03-05-2018 09:57
Simit Arabası ile Günün Her Saati Satış Yapmanın Avantajını Yaşayın!
 
Simit arabasıyla geleneksel bir lezzet olan simitleri günün her saati satış yapabilirsiniz. Günün belirli zaman diliminde satışlar daha fazla olsa da simit arabasıyla her saat satış yapılmaktadır. Sabahları kahvaltı için vazgeçilemeyen lezzet olan simitler her zaman tercih edilir. Akşam yemeğine daha vakit varsa açlığını bastırmak isteyenlerin ilk uğrak yerlerinden bir tanesi de simit arabalarıdır. Özellikle toplu taşımaların duraklarına yakın olan lokasyona simit arabasını konumlandırarak daha fazla kişiye satış yapabilirsiniz. Gün içerisinde büyük veya küçük fark etmeksizin her yaştan insana hitap eden bu lezzetin satışını simit arabasında yaparak gelir elde edebilirsiniz. Simit arabasının ergonomik yapısı ve kolay kullanımından dolayı satış yaparken tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeyde dizayn edilmiştir.
 
 
Simit arabasında satış yaparken servis ve paketleme için kullanacağınız kağıt, poşet, peynir, çikolata vb. malzemeleri simit arabasına yerleştirmeni için özel bir bölme bulunmaktadır. Camekan içerisinde simitleri yerleştirdiğiniz alanın haricinde araya yerleştirilen cam raf sayesinde simit arabasının malzemelerini yerleştirebilirsiniz. Servis sırasında tüm servis malzemeleri elinizin altında olacaktır. Simit arabasında bulunan malzeme koyma haznesine satış sırasında kullanacağınız eşyaları yerleştirebilirsiniz. Simit arabasının alüminyum malzemeden üretildiğine dikkat etmelisiniz. Paslanmaz çelik alüminyum gövdeye sahip olan simit arabaları uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlamaktadır.
Isıtmalı simit arabası modellerini tercih ettiğiniz zaman satış yapacağınız simitleriniz daima tazeliğini koruyacaktır. Isıtmalı simit arabalarında alt zeminden ısıtma sağlanarak simitlerin sıcaklığını koruması sağlanır. Su ile buharlı ısıtma sağlayan simit arabasında bulunan su tahliye musluğu sayesinde kullanmadığınız zaman rahatlıkla suyun boşaltımını yapabilirsiniz. Seyyar simit arabalarında dahi bulunan ısıtma özellikli simit arabaları müşterilerin memnuniyetini arttıracak ve bu nedenle satışlarınızı arttıracaktır. Isıtmalı simit arabası modellerimiz üç tekerlekli veya dört tekerlekli olmak üzere farklı modellerde üretilmektedir. Seyyar olarak simitlerinizi gezerek satış yapacaksınız simit arabasının tekerleklerinin büyük tekerlekli olmasına dikkat etmelisiniz.
 
Simit arabası modellerinin üretimini yapan firmalar arasında yer alan Cemko Metal, simit arabası imalatı sırasında sizlere standart ölçülerin yanı sıra özel tasarımlar da sunmaktadır. Simit tezgahında temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve simit satışında size kolaylık sağlayacak şekilde tasarım yapılmıştır. Avrupa standartlarına uygun olarak üretim yapan Cemko Metal simit arabaları belediye ve büyükşehirler tarafından onaylıdır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Cemko Metal simit arabası yapımında satıcının kullanım rahatlığını gözeterek küçük kullanım alanlarını verimli hale getirmektedir. Tenteli simit arabası üretimini de yapan Cemko Metal kış şartlarında yağmurdan korunmanızı sağlamaktadır.
 
Simit arabası fiyatları seçmiş olduğunuz simit arabası modeline göre değişiklik göstermektedir. Simit arabasının yapımını gerçekleştiren Cemko Metal sizlere imalattan uygun fiyatlı simit arabaları sunmaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.