Seyyar Arabalar ile İstediğiniz Yerde Satış Yapmaya Ne Dersiniz?

26-03-2018 16:44
Seyyar Arabalar ile İstediğiniz Yerde Satış Yapmaya Ne Dersiniz?
Seyyar Arabalar

İştah kabartan lezzetleri neden gezerek satmayasınız? İsterseniz tüm gün isterseniz de günün belirli saatlerinde seyyar arabanız ile ürün satışı yapabilmeniz size esnek bir çalışma saati sunmaktadır. Özellikle büyükşehirlerde seyyar arabalar ile satış yapan insanların sayısı günden güne artış gösteriyor. Girişimcilerin vazgeçilmezi olan seyyar araba ile satış yapmak uzun yıllardır devam eden bir iş sektörüdür. Seyyar arabaların kullanışlı tasarımları sayesinde gezerek satış yaparken bir hayli rahat edeceğinizi söyleyebiliriz. Peki, seyyar araba ile ne satabiliriz? Derseniz hemen cevaplayalım. Seyyar arabanız ile simit, pilav, koçan mısır, bardakta mısır, çubukta patates, çubukta waffle, türk kahvesi başta olmak üzere birçok gıda ürünün satışını gerçekleştirebilirsiniz. 


 
Satışı Yapılan Popüler Seyyar Arabalar

İşlek caddelerde seyyar satıcıların yoğun olarak bulunduğunu hepimiz biliriz. Popülerliğini hiç kaybetmeyen simit arabası, pilav arabası ve mısır arabası modelleriyle başlamak istiyoruz. 

Simit arabası ile satış yapmak geleneksel bir fikirdir aslında. Herkesin mutlaka simit arabasından bir tane olsun simit aldığı olmuştur. Simit satışının belirli bir saat dilimini kapsamayışı sizin günün her saatinde satış yapabileceğiniz anlamına gelmektedir. Yenilikçi teknolojileri kullanan bazı simit arabası imalatı yapan firmalar ısıtmalı simit arabalarını üretmektedir. Isıtmalı simit arabasıyla satışını yaptığınız simitler daima sıcak kaldığı için de müşterileriniz sizden her zaman memnun kalacaktır. Simit arabalarını uygun simit arabası fiyatlar ile temin edebileceğiniz Cemko Metal firmasından dilerseniz standart model simit arabası alabilir veya özel üretim simit arabası yaptırabilirsiniz. 

Pilav arabasıyla ayaküstü doyurucu yemek isteyen birçok müşteri bulabilirsiniz. İş yerlerinin yemek saatlerinde, iş çıkışlarında ve özellikle akşam saatlerinde pilav arabasıyla satış yapabilirsiniz. Gezerek satış yapacaksanız daha çok iş hanı önünde, sahillerde, park ve bahçelerde yoğun olarak müşteri bulabilirsiniz. Pilav arabası modellerinin buharlı ısıtmalı olmasından dolayı pilav, nohut ve tavuklar soğumayacaktır. Buda müşterilerinizin sizden memnun kalmasını sağlayacaktır. Pilav arabasıyla satış yapmaya karar verdiyseniz şimdi ne kadar büyüklükte bir pilav arabası alacağınızı belirlemeniz gerekecek. Tek seferde ne kadar pilav satışı yapmak istiyorsanız bu doğrultuda seçim yapmalısınız. Pilav arabası fiyatları da seyyar arabanın özelliklerine göre değişim göstermektedir. 

Mısır arabasıyla satış yapabileceğiniz alanın çok geniş olacağını size söyleyebiliriz. Özellikle çiğköfte, market, dönerci gibi dükkân önlerinde satış yapılırken seyyar mısır arabasıyla gezerek de satış yapılmaktadır. Satış için geniş bir ağınız olduğu için mısır arabasıyla sürekli olarak kazanç sağlayabilirsiniz. Mevsimsel bir yiyecek olmamasından dolayı yaz, kış fark etmeksizin mısır arabasıyla satış yapabilirsiniz. Seyyar mısır arabası imalatı yapan Cemko Metal’den mısır arabası fiyatlarını öğrenerek temin edebilirsiniz. 

Pamuk şeker arabası ve popcorn arabası modellerinin de yoğun olarak talep edilen seyyar araba modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Herkesin severek tükettiği diğer ürünlere geçerek daha farklı nasıl satışlar yapabilirsiniz bunlara bakalım. Son zamanların trendlerinden olan çubukta patates arabası ve çubukta waffle arabalarına olan talepte artış gösteriyor. Seyyar araba ile satış yaparak kendine ek gelir elde etmek isteyen kişilerin yeni trendleri de tercih edebileceğini belirtelim. Gelir elde etmek için alacağınız seyyar arabaların imalatını yapan Cemko Metal’de bulabilirsiniz. Seyyar arabaların özellikleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Cemko Metal sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.