Pilav Arabası Modelleri

10-04-2018 10:08
Pilav Arabası Modelleri
Pilav Arabası Modelleri

Pilav arabası ile damaklarda iz bırakan lezzetleri müşteriniz ile buluşturabilirsiniz. Pilav arabasının kullanışlı yapısı sayesinde önceden hazırlamış olduğunuz pilavınızı istediğiniz yerde satışa sunabilirsiniz. Pilav arabasıyla gezebilmeniz ve istediğiniz noktada satış yapabilmeniz müşteri potansiyelinizi arttırarak daima kazanç sağlayabileceğiniz anlamına gelmektedir. Özellikle sahillerde ve işlek caddelerde pilav arabasını konumlandırarak sürekli olarak müşteri çekebilirsiniz. Pilav arabasında satılan pilav ayaküstü rahatlıkla tüketilebildiğinden dolayı müşteri akışınız sürekli olarak yenilenecektir. Pilav arabasıyla satışınızı ek gelir amacıyla yapıyorsanız iş çıkış saatlerinde ve akşamları sahillerde satış yapmanız size daha fazla satış sağlayacaktır. Kar oranı yüksek olan pilav arabasıyla satış yapmak isterseniz pilav arabası imalatı yapan Cemko Metal sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Pilav Arabası Modelleri 

Pilav arabalarında pilavın daima sıcak kalmasını istiyorsanız ısıtmalı pilav arabası modellerinden tercih etmeniz gereklidir. Pilav arabasında bulunan tüp koyma bölümüne küçük tüpünüzü yerleştirerek ısıtmalı pilav arabasının taban kısmının sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Buharlı ısıtmalı pilav arabalarında ise su ısıtması sağlanarak pilav konulan bölümün buhar ile ısıtılması sağlanır. Pilav arabasının içyapısı ve tasarımı bakımından size kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Nohutlu pilav ve tavuklu pilav satışlarınızda nohut ve tavuğu yerleştirmeniz için pilav arabasının içinde ayrı bir raf bulunmaktadır. Hijyen koşullarını rahatlıkla sağlayabileceğiniz pilav arabası modellerimizde dilediğiniz yerde satış yapabilirsiniz.

Pilav arabası modelleri standart ölçülerde üretilmektedir. Standart tasarım ve ölçüler sizin için uygun değilse Cemko Metal ile iletişime geçerek özel üretim pilav arabası talep edebilirsiniz. Seyyar pilav arabası modellerinin yanı sıra set üstü pilav tezgahı da bulunmaktadır. Set üstü pilav tezgahlarını dilerseniz farklı bir seyyar arabanızın yanına konumlandırarak ürün çeşitliliğinizi arttırabilirsiniz. Dileseniz de büfe, restoran, kafe gibi işletmenizde sıcak pilav satışı yapmak için kullanabilirsiniz.

Yeni bir iş fikri arayanlar ve girişimciler için pilav arabasıyla satış yapmak yeni bir iş fikri olabilir. Size uygun olan pilav arabası modelini pilav arabası imalatı yapan CEMKO Metal’den temin edebilirsiniz. Pilav arabası fiyatlarını öğrenerek kredi kartına 9 taksit imkanı ve kapıda ödeme seçeneğiyle Cemko Metal sitesinden hemen satın alabilirsiniz. Pilav arabasında özel tasarım istekleriniz için 0(216) 471 47 71 ücretsiz danışma hattından Cemko Metal müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.